Spirit.hu
5.200 Ft.
(6.500 Ft. bruttó)
Megvásárolható a Spirit.hu oldalon!


EM elektroszmog-tapasz

Elektroszmogot keltő készülékre ragasszuk vagy hordhatjuk a testünkön


Tapasz káros hatású mikro-elektromágneses mezők semlegesítésére szolgál. TV- készülékekbe, számítógépekbe, mobiltelefonokba, mikrohullámú sütőkbe chipek sokaságát építették be. Szakemberek azt gyanítják, hogy azok a(z elektromágneses) rezonancia-hullámok, amelyek ezekből a chip-ekből származnak, az emberi szervezet saját rezonanciahullámait negatívan befolyásolják. Az EMX Cellular Seal nevű termékben speciális technikával egy nagyon vékony réteg EMX Kerámiát nyomtatnak rá egy fóliára. Az esmog-tapaszt egyszerűen ráragasztjuk a készülékre. Ezzel akadályozható meg a negatív rezonancia átvitele. A rádió-adásvételi üzemben lévő mobiltelefon az ún. LFA mérés során negatív immunitási értékeket mutat. Az EMX esmog-tapasz használatakor a mérések pozitívra változtatott immunitási értékeket mutatnak.

Az LFA értékek megerősítik az EMX esmog-tapasz hatását

Minden fizikai testnek megvan a saját rezonancia - frekvenciája. Az emberi szerveknek is van egy aktivitási állapotuknak megfelelő rezonancia-frekvenciája. A hangnak, a fénynek és az elektromágneses hullámoknak is van jellemző frekvenciájuk és ezek kölcsönösen befolyásolják egymást. Léteznek az emberre nézve negatív hatású frekvenciák is. A rezonanciaelméletre alapozott ún. LFA mérés különböző rezonanciafrekvenciák aktivitási fokozatait mutatja ki. A -20-as immunitási érték olyan állapotot jelent, amilyen a természetben nem fordul elő és feltehetően nagyobb károkat okozhat, mint amilyeneket a dohányzás.

 

fiziológiai egység
maga a tapasz
vizsgált személy
mobiltelefon működésben
tapasz nélkül
tapasszal
immunműködés
+20
+17
-18
+20
agy
+20
-
-19
+20
vegetatív idegrendszer
+20
-
-20
+20
szimpatikus idegrendszer
+20
-
-20
+20
alfa-hullámok
+20
-
-16
+20
béta-hullámok
+20
-
-17
+20
gamma-hullámok
+20
-
-17
+20

 

Az EM esmog-tapasz felépítése

 • védő réteg
 • kerámia réteg
 • alap réteg
 • ragasztó réteg
 • ragasztó takarás

Az EM esmog-tapasz alkalmazásai


A tapasz elhelyezése:
Mobiltelefonoknál a készülék testtel érintkező részére ragasszuk.

Nagyobb készülékekre (tv, monitor, mikrohullámú sütő) ragasszunk több tapaszt.

A testen való hordáshoz ragasszuk fel vékony tárgyra, pl.elhasznált telefonkártyára, amit aztán hordhatunk pl. zsebben, a szív fölött vagy máshol.

Tudományos bizonyítékok a katódsugárcsövek egészségromboló hatásáról

Az utóbbi években különböző tanulmányok igazolták, hogy a számítógépek hagyományos monitorai és a katódsugárcsöves TV-készülékek sokkal nagyobb mértékben ártanak az emberi szervezetnek, mint azt a legtöbb ember gondolja.
Idegi, pszichikus és testi károsodások keletkeznek, egészen a terméketlenségig menően. Azt, hogy elfáradunk, ingerlékennyé válunk és szemeink megterhelődnek, ha több órán keresztül ülünk egy katódsugárcsöves monitor vagy Tv előtt, már tudjuk. (Ki lehet próbálni otthon, egyszerűen csak lógassunk a tv képernyő katódsugarának terébe egy arany gyűrűt, s pár év alatt megnézhetjük a változást...De vigyázat, az aranygyűrűnek ezzel vége lesz.)
A katódsugárcsőben egy elektronágyú hátulról elektronokat lő a képernyőre,amelyek egy fluoreszkáló réteg részecskéit világításra gerjesztik. Ez a működésmód pulzáló elektromágneses mezőket épít fel, amelyek a monitorból előre és hátrafelé kb. 110 fokos nyílásszögű kúpokban lépnek ki a készülékből. Ezek az elektromágneses hullámok károsak az élő szervezetekre, mert ezeket az ún. ELF (Extra Low Ferquency) - hullámokat nem árnyékolják le sem agyárilag beépített szűrők, sem falak, sem beton, sem ólomlemezek. Ezek áthatnak mindenen. Az állítólag csökkentett elektromágneses sugárzású TCO 92, TCO 95 és TCO 98 jelű képernyők biológiai hatásai sem ártalmatlanabbak, mert azok csak műszerekkel, gépekkel végzett technikai mérésekre alapulnak. Tudományosan elismert tény azonban, hogy a biológiai rendszerek nagyságrendileg érzékenyebbek, mint a legérzékenyebb mérőműszerek. Ebből következik, hogy műszaki mérésekkel nem lehet meghatározó kijelentéseket tenni az elektromágneses mezők biológiai hatására. Ezért a mérvadó kísérleteket kényszerűen élőlényekkel kell végezni. Ebben a rövid összeállításban csak ilyenek eredményei vannak összefoglalva.
 • Johnson és Aaronson svéd kutatók 1984-ben tanulmányukban kimutatták, hogy a képernyő előtt töltött 4 óra utána a szervezet annyira telítődik adrenalinnal (stressz-hormonnal), hogy a következő 12 órában idegesség, agresszivitás, hormon- és alvászavarok és krónikus fáradtság léphetnek fel. 4 óra sugárzás után az emberi test vitális energiamezője már kb. 25%-kal gyengébb. Az adrenalin-szint változását Karl E.Klotz professzor, a német Biberachi Kutatóközpont igazgatója is mérte.
 • Dr. Galina Emakova a szentpétervári Kísérleti Orvostudományi Intézettől bebizonyította, hogy ha tyúk-embriókat helyezünk el 50 cm-re egy képernyő elé, azok már 20 perc múlva vonaglanak és legkésőbb 7 óra múlva mind kimúlnak.
 • Sisken professzor az USA-beli Kentucky Egyetemről is megerősítette a tyúkembriókkal végzett kísérleteket. Szintén orosz kutatási eredmény, hogy 4 órai monitor előtti ülés után az adott ember immunellenállása már a felére csökken.
 • A 'Világalap a Természettudományért" c. tudományos szervezet ill. Jacques Surbeck az ICOH (Nemzetközi Bizottság a Munkahelyi Egészségért) munkatársa és munkacsoportja közlése szerint ha férfiak ülnek 24 órán keresztül képernyő előtt, ezalatt spermiumaik 85 %-a elhal.
 • Dr. Laverdure a francia C.N.R.S. kutatóintézet ún. drosophila-legyekkel végzett kísérletet. Azok képernyő előtti elhalálozási aránya kétszer olyan nagy volt, mint a nem képernyő előttieké.
 • 1998.június 24-én az amerikai National Institute of Environmental Health Sciences (Környezeti Egészségi Tudományok Nemzeti Intézete) 30 fős grémiuma 19:9 arányban megszavazta, hogy az említett ELF- hullámok lehetséges rákkeltő tényezők. A svájci ZeitenSchrift tudományos folyóirat is több idevágó cikket közölt az elektroszmog köztudottnál sokkal károsabb hatásairól.
 • Az internet-en több száz oldal bizonyító információ található angol és amerikai forrásokból a www.microwavenews.com címen.
 • A monitorok tévék káros elektromágneses hullámai a képernyőátmérő kb. 8 szorosa távolságig, és csökkenő intenzitással még 4-6 órában a kikapcsolás után is hatnak. Utóbbinál nem játszik szerepet az, hogy előtte órákig vagy csak 1 percig volt bekapcsolva a készülék.

Felnőtteknél a hatás főleg alvási elégtelenségben, krónikus fáradtságban, stresszben, agresszivitásban, ingerlékenységben, depresszióban, koncentrációs és emlékezeti elgyengülésben, a szemek, izmok és a csontozat gyengülésében, hormonzavarokban, szabálytalan női ciklusban, növekvő torzszülött veszélyben és az újszülöttek születési rendellenességeiben nyilvánul meg.

A katódsugárcsövek elektromágneses sugárzása különösen káros gyermekekre. A pubertáskor előtt az ő endokrin mirigyrendszerük rendkívül érzékeny ezekre a sugarakra, melyek szaporodó képességük visszafordíthatatlan károsodásához is vezethetnek. Tanulmányok léteznek arról is, hogy a nyugati fiatal férfiak spermiumszáma apáikénak már csak az ¼-e. A gyermekeknél, a fiataloknál az alvási elégtelenség, a nyugtalanság, az agresszivitás és a hiperaktivitás a többszörösére nő. Náluk már napi 50 perc képernyősugárzás is káros. Ennyi idő alatt már kialakul egyfajta természetellenes mikroelektromos rövidzárlat a két agyfélteke között, ami emlékezési nehézségekhez vezet, sőt diszleksziát (olvasási nehézséget) is okozhat. A gyermekeknél már 20 perc után is egyébként aktív agyhullám elül.

1993. január 1-től az Európai Unióban a munkáltatóknak jót kell állniuk akkor, ha alkalmazottaik a képernyőhasználatban megbetegszenek. Arra is kötelezve vannak, hogy védjék alkalmazottaikat a fenti káros elektromágneses sugárzástól.

Dr. Christian Laval orvos, az Emberi Tudományok Francia Főiskolájának (Colege Francais des Sciences Humaines) elnökhelyettese 1993 októberében egy UNESCO-konferencián bizonyította, hogy egy sok számítógéppel dolgozó cégnél 75%-kal csökkenthető a betegségek miatti munkakimaradás, ha gondoskodnak a monitorsugárzás elleni védelemről. A szinte egyedüli másik védőeszköz, ami kapható, a svájci gyártmányú BioShield golyó-pár kb. 5-ször annyiba kerül, mint az EM sejt-tapasz készlet.