Spirit.hu

Egy körtefa kb. 20 éves, és egész életese során csak nagyon kevés gyümölcsöt termett. A levelek kórosan betegek, a gyümölcsök pedig varszerű sérülésekkel borítottak, rothadtak és moniliafertőzőttek voltak, már éretlen állapotban is. Ezért minden évben arra kényszerültünk, hogy eltávolítsuk a gyümölcsöket.

Bővebben...

Gyújtásoptimalizáció és kipufogógáz javítás

Autó optimalizálása EM-Kerámiával? Olyan hihetetlen, mint ahogyan hangzik, és mégis olyan valóságos, mint ahogyan Günter Bassemir autószerelő mesternél Linkenheimban Karlsruhe-nél egy látogatás után megtapasztalható. Az EM-Kerámiák hozzájárulnak ahhoz, hogy egy benzin vagy dízel működtetésű motornál a gyújtási folyamat optimális legyen, továbbá kihatnak az autó egész menetviselkedésére is.

Bővebben...

2003 Február 4.-én a 23 éves olajfűtési rendszerünk, a kanton által előírt égési gáz ellenőrzését végezték el. A szénmonoxid és nitrogén kibocsátás jóval a határérték felett volt. Az ellenőr 450 mg-os szénmonoxid szintnél leállította a mérést. Szóhoz sem jutott a magas érték láttán. Azt tanácsolta, hogy azonnal hívjam a fűtésszerelőt, akinek meg kell javítani a fűtést.

Bővebben...

Aki egy új ház építésére adja fejét, közismerten rengeteg információval és lehetőséggel kell konfrontálódnia. Egyáltalán nem könnyű a legjobb minőségű anyagokat saját anyagi lehetőségeinkkel összhangba hozni, illetve egy olyan házat felépíteni, mely a legvégén nemcsak hogy esztétikus, hanem a kívánt életminőségbeli javulást is elhozza számunkra.

Bővebben...